Een stapel stenen is geen stapel stenen meer zodra iemand er een kathedraal in ziet

Antoine de Saint-Exupéry, Frans schrijver (1900 - 1944)

Hollen heeft geen zin als je op de verkeerde weg bent

Duits spreekwoord

Als je het proces ter harte neemt, zorgt het doel wel voor zichzelf

Mahatma Gandhi, 1869 – 1948

Referenties & CV

Referenties

 
Cor Staal, Voorzitter VGPONN
Ruud Brandsma heeft bij de Vereniging voor Gereformeerd Primair Onderwijs Noordoost Nederland als algemeen directeur ad interim prima leiding gegeven aan een kanteling van de organisatie. Ruud is een kundige onderwijsprofessional met kennis van zaken en doortastendheid. Onze organisatie heeft onder zijn leiding een proces doorgemaakt van kwaliteitsverbetering en bezuinigingen. Hiervoor was visie en daadkracht nodig. Ruud heeft bij VGPONN laten zien over beide te beschikken. Onze organisatie staat mede door zijn toedoen, zowel kwalitatief als financieel, goed voorgesorteerd voor de toekomst.

 
Gert van Tol, coördinator SWV Ommen

Ruud Brandsma is een bestuurder met daadkracht en visie, die mensen in hun eigen kracht weet te vinden en te zetten, waardoor 'vastgelopen' organisaties vlot getrokken worden.

 
Irene van de Weg, Facilitair coördinator Stichting Cambium

Ruud is een mens van de grote lijnen en houdt het einddoel voor ogen. Hij kan goed delegeren en geeft mensen veel vrijheid als dat mogelijk is en ondersteuning waar dat nodig is. Hij is een prettige manager voor wie zich verder ontplooien wil.

 
Gert van der Rhee, senior adviseur Centraal Nederland, voormalig bestuurder Stichting Codenz
Samen met Ruud heb ik geparticipeerd in het bestuur van het Samenwerkingsverband. Ruud gaf als voorzitter op een duidelijke en plezierige wijze leiding aan ons als bestuur. Het samenwerkingsverband heeft in deze periode een forse inhoudsslag gemaakt en zich geprofileerd in de regio.

Curriculum vitae

Download hieronder het CV van Ruud Brandsma.